Returret / ombytning

JewelryBox.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Ved evt. returnering anbefaler vi dig at udfylde en returseddel og vedlægge den i forsendelsen sammen med varerne. Varerne skal returneres i original emballage, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

JewelryBox.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til JewelryBox.dk. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto vil blive nægtet modtaget af JewelryBox.dk. 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §21 stk. 3 og 4. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Returnering af varer står for egen regning.