Om os

Velkommen til JewelryBox.dk

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos JewelryBox.dk.

Når du har udvalgt de varer, du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en ordrebekræftelse med dit personlige pakkenummer, som du altid kan spore. Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer hos JewelryBox.dk eller ønsker du personlig betjening og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 29 70.

Vores telefon tid er alle hverdage mellem kl. 10-17.30. Du har også mulighed for at skrive til os på info@jewelrybox.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os, hvor vi vil kunne informere dig om muligheden for at blive skrevet op til genlevering af varen.